Är du redo för unik och rolig träning?

WR Battle Rope är ett måste för dig som gillar rolig träning, där du kan genomföra allt från helkroppsövningar till konditionsträning.

Kom i form med det roligaste och mest effektiva träningsredskapet!

Har du tröttnat på vanlig träning? Träning ska vara kul annars blir det sällan av. Med WR Battle Rope kan du träna på ett roligare sätt genom korta träningspass som stärker hela kroppen så att du kan känna dig piggare och starkare i vardagen.

Du behöver inte lägga tid på att ta dig till ett gym eftersom du kan träna vart som helst med repet. Det är som ett bärbart gym du kan ta med dig och träna vart du vill.   
Vinkel - kom i form med rolig träning vart som helst + som gymmet i ett ända redskap 

Exempel text nedan med först problem kunder kan relatera till känna igen sig i och sedan komma med lösningen som är WR repet ----

(problem) Träning kan ofta bli tråkigt i längden. Man står på ett gym och drar i olika maskiner som bara aktiverar en muskelgrupp i taget. Detta leder till att träningen inte blir av. (lösing) Med WR Battle Rope kan du träna på ett roligare sätt och spara tid genom att slippa ta dig till ett tråkigt gym. Korta men meningfulla träningspass som stärker hela kroppen så att du kan känna dig piggare och gladare i vardagen. Du kan träna vart som helst hemma, ute i parken etc. 

Bra säljpunkter att få med i description tex Träna vart som helst, behöver inget gym kort, sparar tid, helkroppsträning i ett enda vertyg stärker kroppen, 


Text nedanför är tagen från andra försäljare för insperation----->

Ordet “battle rope” beskriver mycket bra vad ett rep som det här kan göra – det är verkligen ett seriöst battle! Ett battle rope aktiverar nämligen varje muskel i din överkropp, ja faktiskt nästan hela kroppen, och involverar hela kroppens rörelsemönster. Du får alltså en effektiv workout som inte bara bygger funktionell styrka utan också kräver god koordination och uthållighet.

En innovativ egenskap med att träna med WR repet är kombinationen av inslag av styrka och uthållighetspass. Tack vare detta kan man samtidigt utveckla armar, rygg och axlar liksom magmuskler och ben. Mångsidigheten i sådan träning gör den oöverträffad när det gäller kampen mot onödig fettvävnad.

Storlek - 9 meter x 38 mm

Varför WR Battle Rope?

Battle ropes.png

Träning som stärker dig!

✅  Stärker hela kroppen
✅  Håller kroppen i form 
✅  Bränner fett

Battle rope-träning aktiverar särskilt rygg, axlar, torso, armar och ben och är därmed perfekt till fullbody-workouts där du verkligen vill köra igenom varenda muskelfiber.

Heart.png

Träning som är Rolig

✅  Roligt och motiverande
✅  Träna hemma/vart som helst 
✅  Behöver inget gym

Med WR Battle Rope kan du träna vart som helst. Hemma, i parken , utomhus, innomhus. Det är roligt 

Över 10.000 glada WR kunder
4,8
    

ezgif.com-gif-maker (52).gif

Köp ditt Battle Rope här

Call to action kan bättras - lite fomo - bra anledning att köpa just vårat och ingen annans rep - kan vi ha en liten discount?  före och efter pris ökar konverteringar? 

Exempel

Just nu är det många som köper WR Battle Ropes

Köp ditt Battle Rope idag och innan lagret tar slut

Köp ditt Battle Rope idag och kom igång med träningen påriktig/snabbt/enkelt

Nöjd kund pengarna tillbaka-garanti!

Vårt rep är omtyckt av tusentals kunder men om du av någon anledning inte är nöjd med vårt Battle Rope så får du alla pengarna tillbaka