Hälsosammare vardag på 66 dagar.

Det svenska konceptet kommer till Tyskland!

Under 66 dagar skapar vi tillsammans vanor som håller för livet

Weekly Revolt är ett komplett tränings- och kostprogram som hjälper dig att skapa en hälsosam livsstil.

Vi erbjuder goda recept och dagliga övningar för hemmaträning som kommer ändra din vardag. Tillsammans med andra deltagare i en digital grupp tar vi en dag i taget och "får det gjort"! 

 

139878519_768536660537668_78442574201780

"Jag fullkomligt älskar detta. Att leva hälsosamt med träning och bra mat är helt underbart. Så fantastiskt att se, att alla oavsett förutsättningar kan vara med på detta."

103970705_598696470754628_69849483355987

"TACK för all pepp, glädje och energi.
Ni är fantastiska! Har rekommenderat Weekly Revolt till alla mina kompisar."

62362026_312842619643195_229013102241251

Man känner sig som en del i Weekly Revolt-familjen och känner stolthet över vad ni gör OCH vad vi gör!

Hur går det till?

Heart.png

Gruppen

Genom hela programmet hittar du all information kring kost och träning i vår privata Facebookgrupp. Där delar du din resa tillsammans med andra deltagare. Vi är övertygade om att ditt engagemang och gemenskapen i gruppen ökar chanserna att lyckas. Peppa varandra och gör det här tillsammans! 

Food.png

Kostprogram

Du kommer få tillgång till en mängd recept och du väljer själv vilka du vill laga. Nyttig mat kan verka tråkig, men detta är lättlagade, inspirerande och framförallt goda recept du har att välja bland. Det ska vara enkelt att äta bra!

Coach.png

Mentorer

Alla grupper har en mentor/coach som har gjort programmet tidigare. De erbjuder svar på frågor, motivation när den brister och stöttar när det behövs. Mentorerna finns tillgängliga i gruppen, men också via Facebook-chatten. Dessutom har du alltid andra deltagare som gärna coachar när det behövs!

Battle ropes.png

Hemmaträning

Du får nya dagliga övningar och magövningar varje vecka. Dessutom släpps två utmaningar per vecka som är lite mer utmanande. I Weekly Revolt jobbar vi alltid med kroppsvikt och något redskap som passar bra hemma. Det har aldrig varit så enkelt att få det gjort!

Resultatbilder

Vi har haft över 4000 deltagare senaste året.

Vår berättelse

Weekly Revolt startades 2020 av Jonathan och Louise som var mitt i småbarnsåren med sina två döttrar. Allt började med insikten att de varje kväll hamnade i soffan efter en dag med för mycket mat och för lite motion.
Det visade sig att de inte var ensamma om att känna så. 

Jonathan och Louise tog tag i sin situation och skapade själva ett alternativ som de tyckte saknades. De ville ha ett alternativ till gymmet som var mer folkligt, digitalt och kunde genomföras hemma. Inte minst tyckte de att det var viktigt att ha lika stort fokus på kosten som p
å träningen. Maten skulle dessutom vara god och enkel att följa!
Detta resulterade i Weekly Revolt. 


2020 började resan med grannar och vänner. Idag har över 5000 svenskar gjort denna resa. Och nu ska vi till Tyskland! Är du med oss?

 

louise.png

Förnamn Efternamn

"Jag älskar träning! Gärna hårda pass som ger mig mycket endorfiner. Träningen gör att jag kan leka med barnen, vara en gladare mamma och orka mer i vardagen. Gravidåren tog hårt på min kropp, men idag är jag i bättre form än någonsin!"

jonathan.png

Johan Blixt

"Träning är inte vad jag brinner för mest, det är maten! Bra mat på vardagar är vad som håller mig och nu tusentals andra i form och vid god hälsa. Jag ser fram emot att inspirera även dig på din resa!"

Anmäl ditt intresse för Tyskland-release

Tack för ditt meddelande!