Boost3.png

Sommarboost med Lojsan är här!

Ta semester med Sveriges bästa sommarträning.

Utan redskap. När du vill. Var du vill.

Anmälan stänger om:

Boosta din sommar tillsammans med Lojsan och hundratals andra, peppa varandra i en unik och arrangerad Instagram-gemenskap. 

Två intensiva träningsveckor för dig som gillar att träna, men även dig som är redo att anta en utmaning. Vi släpper 8 unika HIIT-pass, en varannan dag under vecka 29 och 30, start lördag 16/7. Du behåller alla pass i din Weekly Revolt-app som är maxad med nya funktioner för Sveriges bästa digitala träningsupplevelse. 

Glöm inte följa @l.ojsan och använda hashtagen #weeklyrevolt på Instagram under programmet. Där delar vi extramaterial och peppar varandra 🤩

Group 5085 (1).png
Group 5084 (1).png

Varför Sommarboost?

Battle ropes.png

Träning som blir av!

✅  Intensiva HIIT-pass
✅  Hemmaträning utan redskap
✅  Roligt och utmanande

På semestern ska vi njuta! Och aldrig har väl god mat och gemenskap känts lika bra som efter ett träningspass? Lojsan hjälper dig hålla igång i sommar med träning som blir av!

Download app.png

En grym App!

✅  Enkelt & roligt 
✅  Gemenskap & pepp
✅  Guidad träning med timer

Upplev Sveriges bästa app för hemmaträning. Behåll dina pass även efter programmet och återupplev dem igen. Nya funktioner lanseras i WR-appen i samband med detta program!

lojsanIG.png

Vem är @l.ojsan?

Louise, a.k.a Lojsan är en av grundarna på Weekly Revolt och har via sin egna Instagram @l.ojsan lagt ut hemmatränings-pass minst en gång i månaden. Hennes följare har länge velat att passan ska finnas tillgängliga även i Weekly Revolt-appen, där HIIT-timer och andra funktioner finns för att maxa upplevelsen av hemmaträning. Och nu är det äntligen dags!

Louise får sin träning gjord på enklast möjliga sätt, korta passa hon kan göra hemma och tillsammans med barnen om det så krävs. "Få det gjort!" Är hennes och Weekly Revolts starkaste motto. 

Screenshot 2022-05-13 at 14.58.38 (2)-min.jpg

Vad skiljer mot WR33/66?

Sommarboost med Lojsan är ett kortare program med fokus på träning. Allt sker i appen och du äter vad du vill!

Det sociala kommer (om man vill) genom att hänga med via @l.ojsan och #weeklyrevolt på Instagram, där kommer du kunna följa, tagga och se andra som kör samtidigt som dig. Lojsan kommer också bjuda på några överraskningar!

Duo - vem tränar du med?

NYHET - träna tillsammans med en kollega, vän eller familjemedlem. Vem tränar du med i sommar?

ezgif.com-gif-maker (1) (kopia).gif
 

Anmälan stänger om:

Säkra din plats nu!