Hälsosammare
vardag på
33 dagar

Nu är det enklare än någonsin att få det gjort!

Vill du komma i form eller bara komma igång med träningen, men har familj, jobb eller annat som gör att det inte blir av? Känner du att orken och tiden inte räcker till?


I WR33 får du en helt unik upplevelse under 33 dagar med roliga korta träningspass som du kan göra i bekvämligheten av ditt egna hem.

WR33 startar 12 september 2022.

ezgif.com-gif-maker (1)mobilvy hemmaträning.gif

I programmet ingår goda hälsosamma recept, en Facebookgrupp och vår app som guidar dig steg för steg genom varje träningspass. 


Nyttiga recept i kombination med träning skapar en hälsosam livsstil. Vi knyter näven och hittar mer energi, glädje och bättre självkänsla i vardagen.

Varför Weekly Revolt?

Kettlebell (1).png

Träning som blir av!

✅  Korta träningspass
✅  Träna hemma 
✅  Roligt och motiverande

Träning måste inte bestå av långa pass och blodsmak i munnen. Genom att träna hemma får du det lättare gjort och slipper passa tider. Våra utmaningar är utformade för vara motiverande och roliga, vi vet att den bästa träningen är den som blir av. 

Food.png

Bra mat är inte tråkig

✅  Lätt att laga

✅  Mat som smakar gott

✅  Förbättrar din hälsa

Kosten är det som påverkar ditt mående allra mest. Våra recept är därför framtagna av vår kock och dietist för att få hälsosam mat att vara både god, nyttig och enkel att laga. 

sk__rmavbild_2022-01-13_kl._13.20.30-min.jpg
Download app.png

En rolig App!

✅  Enklare och motiverande
✅  Allt du behöver på ett ställe
✅  Guidad träning

Din bästa kompis för att göra träning och kost enkel, rolig och strukturerad. Följ din utveckling och checka av dina framsteg. Få alla recept och träningspass samlade på ett ställe. Dessutom timer och tekniktips samtidigt som du tränar med appen.

Union.png

Motiveras av gruppen

✅  Inspireras av andra deltagare
✅  Tillgång till experter & kaptener
✅  Dela din resa (om du vill)

Engagemang och gemenskapen i den stängda facebookgruppen gör det roligt och motiverande att träna och äta bra. I gruppen träffar du även din kapten, dietist, PT och hela Team WR!

10.000 deltagare 
4,8 ⭐️ i betyg

 

 Anmäl dig här 

Vi ser fram emot att se dig efter sommaren, säkra din plats idag!