WR33
Rörelse & bra mat

WR33 är ett program under 33 dagar med fokus på rolig hemmaträning och bra kosthållning. Perfekt för dig som gått WR66 med oss tidigare.
 

Säsong 1

WR33 kommer köras i 3 säsonger under 2022, varje säsong innebär helt unikt innehåll med nya recept och utmaningar. I januari startar vi första säsongen med Kettlebells och egen kroppsvikt. Dessutom gästar Fredagskocken Mattias och vår dietist Joanna oss genom extramaterial, tips och nya recept.

Vi lägger inte fokus på viktminskning så som i WR66, men bra mat och rörelse över lång tid kommer både synas och kännas! I alla program är vårt högsta fokus att bidra till en bättre hälsa.

Alla utmaningar och recept är unika för sin säsong, när du låst upp dem är de för evigt dina i den nya WR-appen! 

Gemenskapen och peppen fortsätter i nya facebookgrupper, haka på oss i säsong 1 som startar 24/1! Inbjudan till grupperna och prepphelgen startar redan den 19/1.

Skärmavbild 2021-10-05 kl. 13.43.20.png

Jämförelse av program

WR66
- Den stora omställningen till nya vanor.

Nivå & förväntningar
Ett stort beslut och en större livsstilsföränding, fokus på att bryta gamla vanor. Alla kan vara med oavsett ålder och fysik.

Viktminskning, nya kroppsformer & verktyg för en ny livsstil. Många vittnar om förbättrad psykiska hälsa, självkänsla och allmänhälsa. Vägen dit kan vara lång och tuff, nya vanor skapas inte på en dag, men vi har kartlagt resan noga och hjälper dig på vägen. Andra positiva effekter som deltagare vittnar om är förbättrad sömn, koncentration, minskad stress och sänkt blodtryck.

Omfattning
Forskning visar att det tar mellan 18 till 254 dagar att forma en vana, genomsnittet blir 66 dagar. Därför har vi valt just detta för vårt livstilsförändringsprogram WR66.

Träning
Alla kan vara med. Kroppsvikt, med eller utan rep. Allt är hemmaträning och vi ökar intensitet vecka för vecka.

Kost
Att äta hälsosam mat behöver ingen etikett. Tillsammans med kockar, dietister och våra myndigheters rekommendationer tar vi fram mat som både smakar gott och är bra för vår hälsa. I WR66 är recepten också modifierade för att gå ner i vikt.

WR33 
- Balanserad kost och träning.

Nivå & förväntningar
Ett lättare beslut och en rolig period för att komma igång eller prova något nytt. Alla kan vara med oavsett ålder och fysik. 

En period av bra mat och rolig träning. Mindre fokus på viktminskning.


Passar perfekt för dig som gått WR66 tidigare eller dig som inte behöver eller vill göra den långa och stora förändringen i WR66. Nytt innehåll varje säsong med gäster och extramaterial inom hälsa.

Omfattning
33 dagar för att kickstarta, inspireras och prova ny mat och nya träningsutmaningar. Vi tror detta är en lagom period för att prova något nytt och hålla motivationen hög hela resan. Vi hoppas kunna ses flera säsonger!

Träning
Grunden är att "få det gjort" och du som gillar att träna lite hårdare kan välja "boost" i varje utmaning. Säsong 1 i januari 2022 är med kroppsvikt och Kettlebells. Allt kan du göra hemma.

Kost
I WR33 inspirerar vi med nya balanserade recept varje säsong. Maten innehåller lite mer energi än i WR66 eftersom viktminskning inte är det största fokuset. Glöm inte att vikt och balans handlar om hur ofta vi gör medvetna matval - sett över lång tid.