pogram bg

WR66

Förändra vanor

pogram bg

WR33

Upptäck nya vanor

pogram bg

Löpning

Löparglädje

pogram bg

Sommarboost

Upptäck nya vanor

WEEKLY REVOLT

Kontakta oss

info@weeklyrevolt.com

Pr, press & samarbeten

info@weeklyrevolt.com

Är du redo för en förändring?

Hälsosammare kostvanor och piggare tillvaro. Årets sista WR66-start stänger om:

AKTUELLT JUST NU

WR66 oktober

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN

WR66 oktober

Starkare kropp, minskad vikt, bättre sömn, hälsosammare kostvanor och piggare tillvaro. Oavsett vilket just ditt mål är så tar vi dig hela vägen dit, eller i alla fall en bra bit. Programmet är vårt basprogram som pågår under 66 dagar och ger dig livsstilsförändringen du förtjänar.


Nyheter i butiken

NYHET!

Nyheter i butiken

Nu är de här - som vi har längtat och sett fram emot att fylla på vår butikshylla med dessa nya produkter! Säg hej till träningsmattan, vattenflaskan och shakern. Alla framtagna helt i Weekly Revolt-anda och för att underlätta och inspirera dig i din vardag.


1 / 2

NYHET!

VÅRA PROGRAM

Vilken slags revolt vill du göra?

pogram bg

WR66

Förändra vanor

Det börjar lätt. Alla kan vara med. Under 66 dagar ökar vi sedan insatsen, städar bort gamla vanor och hjälper dig renovera din kropp med god mat och glädjen i träning. Aldrig ensam, alltid med gruppen och våra mentorer som stöd när du behöver det.


pogram bg

WR33

Upptäck nya vanor

Under 33 dagar får du våra senaste recept och utmaningar, avslappnat och anpassat efter ditt livspussel. Varje säsong har nya avsnitt med god mat och rolig träning och en hel del överraskningar.


pogram bg

Löpning med WR

Löparglädje

Du kan starta med oss direkt idag eller kicka igång i appen precis när du vill därefter. Nybörjare som proffs, alla kan vara med. Vi hittar vägen framåt från just din nivå med målet att göra dina löpsteg ännu roligare.


TESTIMONIALS

Våra deltagare berättar

testimonial

Ellinor Nordin

WR66 September 22

"WR-66 är något jag varmt kan rekommendera dig! Ett fantastiskt koncept för att bygga mental och fysisk styrka, hälsosamma vanor, det blir lätt att göra rätt med stöd av coacherna och peppen tillsammans med dina WR-kompisar ♥️ Jag är så tacksam för att jag gav mig själv chansen!"


testimonial

Anna Gärdin

WR66 JANUARI 22

“Att gå WR var som att vara omsvept av kompetens och kärlek under hela resan. Det kändes tryggt att gå med Weekly Revolt när man hört redan innan hur genomarbetat programmen är”


testimonial

Emma Falk

WR66 APRIL 22

“Det har varit en fantastisk resa att göra ihop med mannen! All träning vi fått till i vardagen har varit så värdefull och att vi fått upp ögonen för en massa god mat och framförallt ett nytt sätt att laga mat på! Som en bonus så tycker jag att jag och mannen också kommit varann lite närmre varandra eftersom vi gjort det här ihop och stöttat varann! Så jag är så tacksam för att vi valde att köra Weekly Revolt!”


testimonial

Tobias Valter

WR66 APRIL 22

"Jag är så glad att jag hoppade på det här. Sitter du precis som jag gjorde och funderar på om du ska eller inte ska köra? Jag säger bara KÖR 💪 Du kommer inte ångra dig!"


testimonial

Susanne Rindebrandt

WR66 April 22

“Tack WR -66 ❤️ Ett helt perfekt upplägg, underlättat kosten med färdiga recept o goda! Kommer använda många av favoriterna i vår matlagning! Träningen har varit tuff i bland men fick det gjort! Passar alla även en 61-åring! Är kompis med mitt Battleroap som ligger på altanen lättillgängligt! Stöttning o peppning av gruppen har känns tryggt o varit till mkt hjälp.”


testimonial

Markus Ragnarsson

WR66 SEPTEMBER 22

"Bra upplägg med både kost och träning. App med instruktioner på både dagliga träningar och träningsutmaningar, samt mellanmål och måltider som var enkla att variera mellan."


1 / 6

WEEKLY REVOLT APPEN

Vi är alltid med dig

Vår app är ditt ankare genom programmen. Den är kocken som ger dig nya recept, coachen som hjälper dig med träningen och din journal längs med resan.


Nytt varje vecka

Nytt varje vecka

I våra program låser du upp nya recept och utmaningar på ett roligt och spännande sätt. Nästan som en julkalender!


Efter du gått klart ett program med oss får du dessutom tillgång till funktionen “Veckans”, med något nytt spännade i väntan på nästa program.


Din resa, dina favoriter

Din resa, dina favoriter

Allt du lär dig, samlar du här. Långt efter att programmet är över, kan du återvända till dina favoriter. Din godaste rätt eller din svettigaste utmaning. Om och om igen.


Ingen resa är som din.

Ingen resa är som din.

Följ dina framsteg i journalen, som bränsle för att fortsätta mot målet eller bara en dagbok för dina upplevelser genom säsongerna.


WEEKLY REVOLT TEAMET

Vårt team är här för dig

Weekly Revolt samarbetar med flera experter inom kost och träning. Tillsammans med vårt team bidrar de med kunskap och erfarenhet till att skapa en lika fängslande som trovärdig upplevelse.


info icon

Tommy Brattfalk

PERSONLIG TRÄNARE

info icon

Joanna Ostrowska

DIETIST

info icon

Jonathan Hoel

GRUNDARE

info icon

Mattias Larsson

KOCK

info icon

Sofia Bueneman

LÄKARE

info icon

Louise Åberg

GRUNDARE

info icon

Mikael Andersson

LÖPCOACH

info icon

Felix Bjuggfält

LEGITEMERAD NAPRAPAT

FRISKVÅRD

Friskvårdsbidrag med Weekly Revolt

Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag till Weekly Revolt. När du beställer, får du ett kvitto. Detta lämnar du som underlag till din arbetsgivare.


VÅRA MEDLEMMAR

30,000 berättelser

Vi pratar gärna och länge om Weekly Revolt. Men våra fantastiska medlemmar berättar om sin upplevelse så mycket bättre. Läs själv i våra recensioner.


instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram

OM OSS

Tillsammans förändrar och förbättrar vi folkhälsan

Tillsammans äter vi bra mat. Tillsammans gör vi träning roligt. Tillsammans räknar vi inte en enda kalori. Någonsin mer.


Våra program är digitalt enkla. Oavsett ditt mål, hjälper vi dig till bättre vanor som håller långt efter att programmet är över.


poster

VÅR SHOP

Våra egna produkter

NYHETSBREV

Vill du vänta lite till?

Ibland vill man tänka en dag, en vecka eller ett år. Gå med i vårt nyhetsbrev, så håller vi dig i loopen. Och här på Weekly Revolt går det undan, det händer något spännande nästan hela tiden.


FRÅGOR & SVAR

Du frågar, vi svarar

Vad är Weekly Revolt?

Weekly Revolt är ett digitalt tränings- och kostprogram som hjälper dig skapa en hälsosam livsstil. Träning måste inte bestå av långa pass och blodsmak i munnen. Med hemmaträning får du det lättare gjort och slipper passa tider. Våra utmaningar är utformade för vara motiverande och roliga, vi vet att den bästa träningen är den som blir av.


Är det åldersgräns?

Ja, 18 år.


Kan jag vara med om jag bor utanför Sverige?

Ja, men språket är alltid svenska.