Hälsosammare vardag på 66 dagar.

Tillsammans påverkar vi folkhälsan!

Är du redo? Så här gör du

 1. Du bestämmer dig för att tillåta förändringen av din hälsa och kropp. Vi ihop med alla andra kommer peppa dig hela vägen i mål. Men det är DIN resa och du behöver bestämma dig!
   

 2. Du beställer vår tjänst, får ett intromail med allt du behöver veta och får handboken + recepten mailad till dig en vecka innan start.
   

 3. Du blir inbjuden en vecka innan till din stängda facebookgrupp med övriga deltagare. Där postar vi varje vecka - recept, träningsprogram, motivation och finns tillgängliga som din coach varje dag. Du kommer även behöva köpa battle ropes 9 m x 38 mm (ca 1000 kr) om du väljer att gå programmet med rep. Eller så väljer du en start utan. Samma program, olika redskap!
   

 4. Vi har ett uppstartsmöte via Zoom!
   

 5. START! Tillsammans gör vi denna resa en dag i taget! Både vi och gruppen finns tillgängliga för dig varje dag.
   

 6. Du går i mål! Inte bara med ett nytt yttre, men även ett förändrat inre. Du har genomgått 66 dagar med nya rutiner, hälsosam mat och vardagsträning. Större delen av dessa nya vanor kommer sitta kvar. Din hjärna har programmerats om och vi ger dig råd om hur du fortsätter på egen hand.

Undrar du över något? Läs våra Frågor & Svar

Heart.png

Gruppen

Under programmet kommer du att tilldelas en Facebookgrupp där du tillsammans med andra deltagare delar din Weekly Revolt-resa. Vi är övertygade om att ett effektivt sätt att förändra vanor är att göra det tillsammans med andra.

I gruppen kommer all information kring kost, träning och programmet att publiceras och det är också där du kan kommunicera med din coach/mentor. Framförallt är gruppen en källa för gemenskap, pepp och stöd under dessa 66 dagar. Det kan stundtals kännas som en berg- och dalbana och då kan det vara skönt att prata med andra som går igenom precis samma sak som du.

Gruppen fungerar också som en push att faktiskt genomföra utmaningarna trots att du är trött, eftersom du kommer lägga upp videos på när du gör dem efteråt. Många tycker att det känns läskigt i början, men du vänjer dig och det är fantastiskt roligt att kunna se tillbaka på sin utveckling när programmet är slut! 

Det är en stängd grupp, så det är endast andra deltagare, mentorer/coacher samt vi, Jonathan och Louise, som har tillgång till den. Utnyttja gemenskapen och bär varandra hela vägen till mål! Underskatta inte vad gruppen kan göra för dig, vi har sett att det skapar otroliga förutsättningar för att du ska lyckas med programmet. 

Group 4999-min.png
Food.png
Group 5001-min.png

Kostprogram

Vi på Weekly Revolt tycker att nyttig mat ska vara god mat. Nyttig kost associeras ofta med att behöva välja bort det goda i livet. Våra recept är därför framtagna för att vara enkla att laga, inspirerande och framförallt goda! 

Under programmet äter du sex gånger om dagen och mindre portioner. Dagens sex mål består av två måltider och fyra mellanmål. Måltiderna är större mål som du förslagsvis äter till lunch och middag. Mellanmålen är mindre måltider för att fylla på med energi. Du väljer själv vilka recept du vill laga varje dag!

Kosten i programmet är anpassad för viktminskning och alla recept innehåller kolhydrater, fett och protein. Vi utesluter inte kolhydrater, men kolhydraterna som ingår i recepten är noggrant utvalda. Maten innehåller mer fett från växtriket och mindre fett från djurriket. Det går också utmärkt att göra recepten vegetariska. Proteinet i alla recept kan ersättas med vegetariska alternativ enligt handboken.

Coach.png

Mentorer

Att bestämma sig, genomföra och slutföra en förändring som Weekly Revolt faktiskt är, kan vara utmanande. Därför kommer du under programmet att ha en mentor i din grupp som följer din resa. Våra mentorer har själva varit med i Weekly Revolt och kan därför förstå vad du går igenom. Din mentor finns alltid tillgänglig på Facebook som ett extra stöd för dig. Kontakta dem när du har frågor, behöver tips på hur man gör en övning eller bara behöver lite motivation. De finns där för dig! 

Tidigare deltagare har tyckt att det har varit otroligt värdefullt att ha mentorer som ett stöd och bollplank under programmet. De är där för att hjälpa er att ta er i mål. Självklart är det inte bara mentorerna som peppar er genom programmet, utan Jonathan, Louise och resten av Weekly Revolt-teamet finns också här för dig. Vi gör det tillsammans!

Group 5000-min.png
Battle ropes.png
Group 5002-min.png

Träning

Vi älskar hemmaträning! Weekly Revolt skapades som ett alternativ till gymmet. Därför är all träning under programmet utformad för att kunna genomföras hemma. 

Under programmet tränar du sex gånger i veckan och har en vilodag. Varje vecka får du nya dagliga övningar och magövningar. Dessa tar ca 5-15 minuter att genomföra och ökar successivt varje vecka. Magövningarna gör du varannan dag. Två gånger i veckan får du ”utmaningar” som är längre träningspass än den övriga träningen. De tar ca 20-30 minuter. All träning görs med din egen kroppsvikt eller battle ropes. Beroende på om du valt att göra programmet med eller utan rep kan du behöva köpa dessa innan din start drar igång.

Många deltagare är nervösa inför träningen. Svårighetsgraden på övningarna och utmaningarna ökar successivt och du kommer, precis som alla andra, att klara det! Genom att träna lite varje dag kommer din styrka att öka i takt med programmet. Vi på Weekly Revolt tycker att alla har rätt till god hälsa, så har du bekymmer med träningen under programmet så kommer vi att hjälpa dig och lösa det tillsammans. Gör ditt bästa, så kommer du blir förvånad över hur mycket du klarar av! 

Se Frågor & Svar om du söker något mer konkret