pogram bg

WR66

Förändra vanor

pogram bg

WR33

Upptäck nya vanor

pogram bg

Löpning

Löparglädje

pogram bg

Sommarboost

Upptäck nya vanor

WEEKLY REVOLT

Kontakta oss

info@weeklyrevolt.com

Pr, press & samarbeten

info@weeklyrevolt.com

Så funkar det

Omvandla din kropp och hälsa med WR66 - en guide till att nå dina hälsomål!


WR66 är ett kost- och träningsprogram som hjälper dig att förbättra din hälsa och form. Programmet pågår i 66 dagar och innehåller rutiner för hälsosam mat och vardagsträning, samt stöd och coachning från oss och övriga deltagare.


Är du redo? Så här gör du för att delta i programmet:


  1. Bestäm dig för att förbättra din hälsa och form genom att delta i WR66.


  2. Välj om du vill delta i programmet med eller utan battle ropes.


  3. Beställ tjänsten och ladda ned vår app, här får du en handbok med instruktioner och recept som du får tillgång till en vecka innan programmet startar.


  4. Bli medlem i en stängd Facebookgrupp med övriga deltagare, där du får tillgång till träningsprogram, recept, motivation och coachning varje dag.


  5. Delta i uppstartsmötet via Zoom innan programmet startar.


  6. Följ de nya rutinerna för hälsosam mat och vardagsträning under de 66 dagarna som programmet pågår.


  7. Få stöd och coachning från oss och övriga deltagare varje dag.


  8. När programmet är avslutat har du genomgått en förändring både på insidan och utsidan, och vi ger dig råd om hur du kan fortsätta att förbättra din hälsa och form på egen hand.


Gruppen

Under programmet blir du en del av en gemenskap med andra deltagare i en stängd Facebookgrupp. Här kan du dela din Weekly Revolt-resa med andra, få pepp och stöd under de 66 dagarna och utbyta erfarenheter och tips. I gruppen hittar du också all information om kost, träning och programmet, samt möjlighet att kommunicera med din coach/mentor. Genom att se andra deltagares utveckling och bidra med din egen kan du få en extra push att hålla igång, även när det känns svårt. Gruppen är också ett fantastiskt sätt att skapa gemenskap och känna att du inte är ensam på din resa. Vi hoppas att du kommer att känna dig välkommen och att du tar vara på möjligheten att både ge och få stöd och motivation i gruppen.


Kosten

Vi på Weekly Revolt tror på att det går att äta nyttigt utan att tumma på smaken. Våra recept är enkla att laga, inspirerande och – framförallt – goda! Under programmet äter du sex gånger om dagen, med två större måltider (lunch och middag) och fyra mellanmål, utan att räkna kalorier. Du kan välja själv vilka recept du vill laga varje dag.


Kosten i programmet är anpassad för viktminskning och innehåller kolhydrater, fett och protein i rätt proportioner. Kolhydraterna är noga utvalda, maten innehåller mer fett från växtriket och mindre fett från djurriket. Recepten kan också göras vegetariska genom att byta ut proteinkällorna. På så sätt kan du äta nyttigt utan att tumma på smaken – eller på din hälsa.


Mentorer

Under programmet har du en mentor i din grupp som följer din resa och som alltid är tillgänglig på Facebook för att ge extra stöd. Våra mentorer har själva genomfört Weekly Revolt och förstår vad du går igenom. De kan hjälpa dig med frågor, tips och motivation under programmet. Tidigare deltagare har uppskattat att ha mentorer som stöd och bollplank. Du är inte ensam på din resa, utan kan också räkna med dietist, PT och resten av Weekly Revolt-teamet. Tillsammans hjälps vi åt att ta oss i mål!


Träningen

Vi älskar hemmaträning! Weekly Revolt är utformat för att kunna genomföras hemma, all träning under programmet är anpassad för det. Varje vecka får du nya dagliga övningar och magövningar, samt två längre träningspass “utmaningar” som tar 20-30 minuter. Övningarna och utmaningarna ökar successivt i svårighetsgrad. Träningen görs med kroppsvikt eller battle ropes, beroende på om du valt att göra programmet med eller utan rep. Många deltagare är oroliga för träningen, men vi tror på dig och hjälper dig att nå dina mål. Gör ditt bästa och du kommer bli förvånad över vad du klarar av!