pogram bg

WR66

Förändra vanor

pogram bg

WR33

Upptäck nya vanor

pogram bg

Löpning

Löparglädje

pogram bg

Sommarboost

Upptäck nya vanor

WEEKLY REVOLT

Kontakta oss

info@weeklyrevolt.com

Pr, press & samarbeten

info@weeklyrevolt.com

Mer om kosten i våra program

Enkelt, gott och nyttigt!

Vi följer inga trendiga och tillfälliga dieter, i grund och botten äter vi helt vanlig mat och utesluter inte kolhydrater eller andra näringsämnen helt. Vi utgår ifrån senaste forskningen, tar fram recept med hjälp av vår kock och dietist med smaker som du och hela familjen känner igen. Allt för att du ska hitta till bra kostvanor och uppnå dina mål med Weekly Revolt!


Fokus på bra vanor

På Weekly Revolt strävar vi efter att inspirera till en balanserad kosthållning som håller i längden och vet att vanor är A och O! Det är dina dagliga vanor som gör störst skillnad och det är här de allra flesta behöver hjälp.


Vi tror på att ett kostprogram ska ge dig verktyg och öppna upp för nya tankesätt. Om du vågar satsa på din hälsa, så lovar vi att det kommer att löna sig.


Med hjälp av goda och nyttiga recept samt enkla riktlinjer lär du dig grunderna om vad bra mat är men också vilka kostvanor som är viktiga för att få det att hålla. Att veta vad man ska äta vet de flesta, men HUR man ska göra är oftast det som hindrar oss från att faktiskt äta hälsosamt. På Weekly Revolt vill vi att du inte bara äter bra mat under tiden du går ett program, vi vill även skicka med dig verktyg och tankesätt som du kan återanvända livet ut!


Hur äter vi?

  • 2 måltider
  • 3-4 mellanmål
  • Välj fritt bland våra recept
  • Anpassa recepten med enkla verktyg

Är du nyfiken på hur receptbanken ser ut? Spana in recept på vår instagram för inspiration.


Alla våra program handlar om att skapa goda kostvanor över tid och är således ingen diet eller skräddarsytt kostschema. Vi äter varierat och näringsrikt men behöver ibland anstränga oss för att bli av med dåliga vanor och ersätta dessa med nya. Detta gör vi genom att du får recept som du själv väljer fritt från och lär dig att äta lagom stora mängder utan att väga eller räkna! Vi räknar således inga kalorier och följer inga strikta scheman, det ska vara enkelt att äta hälsosamt och byta vanor. Det är viktigt för att du ska kunna göra en förändring som håller över tid.


Hälsoeffekter av bra kost

  • Mindre sötsug
  • Hälsosam vikt
  • Bättre prestation i både jobb och träning
  • Stabilt blodsocker
  • Mer energi i vardagen

Forskningen är enig i att kosten är en av de livsstilsfaktorerna som påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa allra mest. Vad du äter påverkar inte bara vikten, utan även din hälsa från insidan och ut. Vi har sett mängder med deltagare som förbättrat sina blodvärden och minskat sitt blodtryck med hjälp av kostomställningen, vi har även sett många som med hjälp av bra kost blir piggare och får mer energi.


Kostprogrammen är baserade på den senaste forskningen och rekommendationer för oss här i Norden. Vanliga livsmedel vi använder är bär, keso, havregryn, matvete, kokt potatis, fisk, naturell yoghurt och bönor. Beroende på vilket program du väljer kommer recepten att innehålla mer eller mindre av olika livsmedel. Gemensamt för programmen är att vi äter mindre portioner, 5-6 gånger om dagen och kosten innehåller mycket grönsaker, frukt och bär, fett från växtriket, fibrer och fullkorn. Tillsammans med hjälp av vår kock och dietist skapar vi recept som är goda, enkla och innehåller precis det du behöver, både under och efter ett program med oss. För du behåller faktiskt dina recept i vår App även efter ett program med oss.


Vilket kostprogram passar mig?

WR66

Att äta hälsosam mat för att minska i vikt behöver ingen etikett. Tillsammans med kockar och dietister tar vi fram mat som både smakar gott och är bra för vår hälsa. I WR66 är recepten anpassade för att gå ner i vikt och ge motivation för både en snabb och långsiktig förändring. Här ligger fokus på både rätt innehåll och mängder för att tappa vikt.


WR33

I WR33 inspirerar vi med nya hälsosamma recept varje säsong. Du sätter själv dina ramar och gränser. Maten innehåller lite mer energi än i WR66 och ligger lite närmare en normal vardag. För vissa kan kosten i WR33 vara ett mer passande alternativ för en mer långsam förändring, eller bara ses som inspiration till mer bra mat i vardagen.


Passar kostprogrammen för alla?

Det går hur bra som helst att anpassa kosten för dig som behöver vid allergier, IBS eller känslig mage. Är du vegan eller vegetarian så finns det flertalet recept att välja, och du kan byta ut proteinet i samtliga recept.


Vår dietist finns alltid nära till hands, dessutom får du en handbok som guidar dig rätt när det behövs! Tänk på att kortprogrammen inte är individuellt anpassat, men mängderna varierar individuellt genom att du följer vårt enkla ramverk.


Har du en sjukdom eller en historik av ätstörningar rekommenderar vi dig att läsa vår hälsoinformation innan du anmäler dig till ett program för att avgöra om kostprogrammet kan fungera för dig. Har du fler frågor om kosten? Maila till oss via info@weeklyrevolt.com för att komma i kontakt med vår dietist.